Kehysmallistoomme valitsemme parasta muotia, laatua ja tyyliä sekä suurilta että lukuisilta pieniltä valmistajilta. Laajasta mallistosta löytyy vaihtoehtoja kaikille kasvoille iästä ja koosta riippumatta, viimeisintä muotia läheltä ja kaukaa.

Varilux -moniteholinsseillä vaivatonta ja luonnollista näkemistä elämäsi kaikkiin tilanteisiin. Essilor Varilux on markkinoiden tämän hetken edistynein progressiivinen linssi.

Essilor Eyezen™ on uuden sukupolven yksiteholinssi 20-45-vuotiaille. Ne on suunniteltu suojaamaan silmiä digitaalisen maailman ja ruutuajan aiheuttamalta rasitukselta ja väsymykseltä.

Valon mukaan tummuvilla Essilor Transitions® -linsseillä mukavuutta, helppokäyttöisyyttä ja suorituskykyä näkemiseen. Linssit on suunniteltu aktiivista elämää viettäville silmälasien käyttäjille. Linssit tummuvat ulkona ja vaalenevat nopeasti sisätiloissa.

Suomalainen Kirkas Linssi on erikoisvalmisteinen puhdistusaine kaikille linsseille. Kirkas Linssi soveltuu erinomaisesti mm. pinnoitettujen silmälasilinssien, kosketusnäyttöjen, näyttöpäätteiden ja puhelimien näyttöjen, kiikareiden ja kameroiden linssien sekä suojalasien puhdistukseen. Ympäristöystävällinen. Ei jätä kalvoa puhdistetuille pinnoille.

Tehokas esikostutettu puhdistus- ja huurteenestoliina kaikille linsseille ja pinnotteille. Soveltuu silmälasilinssien, suojalasien ja -maskien, pinnoittamattomien visiirien, kameran linssien sekä näyttöjen puhdistukseen ja huurteenestoon. Jättää puhdistetun linssin pinnalle antiseptisen huurteen muodostumista ehkäisevän anti-fog –suojan.

Solocare Aqua® all-in-one piilolinssien hoitoneste pehmeiden ja silikon hydrogel linssien desinfiointiin, puhdistukseen, proteiinin poistoon, säilytykseen ja huuhteluun.