Kehysmallistoomme valitsemme parasta muotia, laatua ja tyyliä sekä suurilta että lukuisilta pieniltä valmistajilta. Laajasta mallistosta löytyy vaihtoehtoja kaikille kasvoille iästä ja koosta riippumatta, viimeisintä muotia läheltä ja kaukaa.

Varilux -moniteholinsseillä vaivatonta ja luonnollista näkemistä elämäsi kaikkiin tilanteisiin. Essilor Varilux on markkinoiden tämän hetken edistynein progressiivinen linssi.

Yksilöllisillä Piiloset-linsseillä näet tarkasti kaikille etäisyyksille, sillä ne valmistetaan alusta loppuun juuri sinun silmillesi. 

Essilor Eyezen™ on uuden sukupolven yksiteholinssi 20-45-vuotiaille. Ne on suunniteltu suojaamaan silmiä digitaalisen maailman ja ruutuajan aiheuttamalta rasitukselta ja väsymykseltä.

Valon mukaan tummuvilla Essilor Transitions® -linsseillä mukavuutta, helppokäyttöisyyttä ja suorituskykyä näkemiseen. Linssit on suunniteltu aktiivista elämää viettäville silmälasien käyttäjille. Linssit tummuvat ulkona ja vaalenevat nopeasti sisätiloissa.

Kuivasilmäisyydestä kärsii lähes jokainen meistä jossakin elämänsä vaiheessa. Kotimainen Piiloset BioDrop-tuoteperhe tuo ratkaisun kaikenlaisiin kuivasilmäisyysongelmiin.

Piiloset Lens Clean on kaikille linsseilel ja pinnotteille sopiva erikoispuhdistusaine. Soveltuu erinomaisesti mm. pinnoitettujen silmälasilinssien, kosketusnäyttöjen, näyttöpäätteiden ja puhelimien näyttöjen, kiikareiden ja kameroiden linssien sekä suojalasien puhdistukseen. Ympäristöystävällinen.

Ei jätä kalvoa puhdistetuille pinnoille.

Tehokas esikostutettu puhdistus- ja huurteenestoliina kaikille linsseille ja pinnotteille. Soveltuu silmälasilinssien, suojalasien ja -maskien, pinnoittamattomien visiirien, kameran linssien sekä näyttöjen puhdistukseen ja huurteenestoon. Jättää puhdistetun linssin pinnalle antiseptisen huurteen muodostumista ehkäisevän anti-fog –suojan.

Piiloset Soap on tehokas ja hellävarainen saippua käsien ja silmälasien pesuun. Soap puhdistaa tehokkaasti rasvan ja lian ja alentaa siten piilolinssikomplikaatioiden riskiä.

Soap puhdistaa hellävaraisesti myös silmälasit linssien pinnoitteet säästäen.

Tarvittaessa voit puhdista Soapilla rasvat ja muut vaikeat tahrat jopa tekstiileistä.

 

  • Kotimainen Piiloset LensClean 50lm erkoispuhdistusaine linsseille ja näytöille
  • Mikrokuituliina
  • Miniruuvimeisseli